Broilerinrintaa ohrapedillä kolmelle (Henskiksen hekumalliset herkut)

  • 3 kpl broilerin marinoituja rintaleikkeitä
  • 4,5 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • n. 2 tl currya
  • ½ tl mustapippuria jauhettuna
  • 2 dl Torino Ohrahelmeä
  • 1 dl kermaa
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 50 g pakastemaissia
  • 70 g Aurajuustoa
  • 1 prk ananaspaloja
  • öljyä
Vesi laitetaan kiehumaan ja sen joukkoon lisätään kanaliemikuutio, mustapippuri ja curry. Kun vesi on kiehahtanut, sitä sekoitetaan niin että mausteet ovat sekoittuneet siihen kunnolla. Uunivuoka voidellaan öljyllä. Vuoan pohjalle laitetaan Ohrahelmet, ananaspalat, pilkotut paprika ja sipuli, maissit sekä Aurajuusto hyvin pieninä paloina. Näiden päälle kaadetaan varovasti keitetty ja maustettu vesi sekä desilitra kermaa. Sen jälkeen vuokaan asetellaan broilerin rintaleikkeet. Sitten vuoka onkin valmis uunissa paistettavaksi. Paistoaika 200 asteessa on noin 50 minuuttia. 

Reseptin lähettäjä: Henskiksen hekumalliset herkut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...