Kilpailun säännöt


Kilpailutoimeksianto ruokabloggaajille

Sinun tehtävänäsi on arvioida kuinka hyvin bloggaajat ovat tästä tehtävänannosta suoriutuneet:

"Kirjoita oma reseptisi teemalla: suomalainen moderni perinneruoka. Aiheen rajaus ei ole mitenkään kiinteä, voit myös tehdä reseptin suomalaistetusta ruuasta tai vaikkapa hyvästä ruuasta. Joku suomalaisuuteen vivahtava juttu siinä kuitenkin olisi suotavaa olla, mutta raaka-aineidenkin suhteen sinulla on vapaat kädet. Ja pääruokareseptistä tässä on kyse.

Reseptit osallistuvat julkiseen äänestykseen parhaan suomalaisen modernin perinneruuan leikkimielisestä tittelistä. Voittaja ja/tai muutama hyvä resepti otetaan mahdollisuuksien mukaan Helkan Keittiön iltalistalle myytäväksi (Keittiöpäällikkömme arvioi soveltuvuuden ravintolakeittiöön) kyseisen blogin erikoisannoksena."

Kilpailuaika
Parasta suomalaista modernia perinneruokaa voi äänestää 31.3.2011 kello 23:30 saakka. 

Palkinnot
Kaikkien äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan viisi illallislahjakorttia tai vaihtoehtoisesti majoituslahjakorttia osallistujan valinnan mukaan. 


Illallislahjakortti: Ateriakokonaisuus (alku-, pää- ja jälkiruoka) kahdelle Helkan Keittiön á la carte -listalta. Ei sisällä alkoholijuomia. Voimassa 31.12.2011 saakka.
Majoituslahjakortti: Kahden henkilön majoittuminen yhteisessä huoneessa Hotelli Helkassa yhdeksi yöksi perjantai-maanantai välisenä aikana. Voimassa 31.12.2011 saakka.Kaikki sisältö on tekijöidensä tekijänoikeuksien alaista. Reseptien ja valokuvien kopioiminen edellyttää asianmukaista lupaa kyseisen blogin kirjoittajilta. Luvaton kopioiminen on kielletty. Reseptissä on mainittu kenen toimittama resepti on.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...