Lämpimät rieskarullat kantarelli-pinaatti-leipäjuustotäytteellä kolmelle (Herkku ja Koukku)

  • ohuita rieskoja
  • 200g kantarelleja
  • 100g tuoretta pinaattia
  • 1 sipuli
  • 200g leipäjuustoa
  • parmesania
  • voita
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
Ota kourallinen pinaattia, huuhtele ja laita kulhoon. Lorauta päälle reilusti oliiviöljyä ja lisää lohko parmesania. Survo sauvasekoittimella/tehosekoittimella paksuksi öljyksi, mausta suolalla ja jätä odottelemaan.


Laita nokare voita pannulle ja kun voi kuplii mukavasti lisää pannulle pieneksi silputtu sipuli. Kuullottele hetki ja lisää joukkoon sienet. Kun enimmät nesteet ovat haihtuneet, heitä mukaan huuhdellut pinaatit. Kun lehdet alkavat mennä kasaan, lisää joukkoon vielä kuutioitu leipäjuusto.
Pyörittele pannulla maltillisella lämmöllä kunnes juusto alkaa hieman pehmetä. Siirrä pois kuumalta levyltä. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja raasta joukkoon hieman parmesania.


Jaa täyte kolmelle rieskalle, kasaa täyte keskelle ja käännä reunat päälle. Sulje rieskarulla cocktailtikulla. Levitä rullien päälle pinaatti-parmesan-öljyseosta ja kuumenna uunissa 200 asteessa noin 6 minuuttia. Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa esim. paahdetut punajuurilohkot vuohenjuusto-kermaviilidipillä tai smetanainen kaalisalaatti sopivat erinomaisesti.



Lisäke: Smetanainen kaalisalaatti
  • valkokaalia
  • kiinankaalia
  • punakaalia
  • smetanaa
  • raastettua omenaa
  • kapriksia
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
Reseptin lähettäjä: Herkku ja Koukku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...