- 150 g lohifileetä
- puhdistamatonta merisuolaa
- ½ limen mehut
- luomumustapippuria
- 1 rkl raastettua piparjuurta
- 50 g piparjuurituorejuustoa
- loraus kuohukermaa
- 1 pieni palsternakka
- 1-2 pientä luomuporkkanaa
- pieni pala lanttua
- oliiviöljyä
- ½ limen mehut
- luomumustapippuria
- juoksevaa hunajaa
- puhdistamatonta merisuolaa
- tuoretta korianteria
Aseta lohifilee uunivuokaan. Purista päälle limemehu, ripottele reilusti suolaa ja vähän mustapippuria. Ripota päälle raastettu piparjuuri. Notkista tuorejuusto kermalla. Lisää sekaan pieni liraus limemehua, mustapippuria ja juoksevaa hunajaa. Lusikoi tahna lohifileen päälle.
Pane juurekset 200-asteisen uunin yläosaan paistumaan. Lisää mukaan lohi noin vartin kuluttua. Anna juuresten kypsyä yhteensä noin 40-45 minuuttia, lohelle riittää vajaa puoli tuntia. Ripottele valmiin annoksen päälle tuoretta korianteria.
Nauti.
Reseptin lähettäjä: Ruokahommia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti